Västervik stadshotell

Stadshotellet

Västervik Stadshotell
12345 (13 snitt: 4,15 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

&nbsp

Best Western Plus Västervik Stadshotell är ett fyrstjärnigt hotell mitt i Västerviks centrum. Omgivningen och miljön på hotellet är modern, avslappnad, trivsam och fräscht nybyggd. I närheten finns också Östersjöns vackra skärgård med många bebodda öar så varför inte ta en härlig båttur i skärgården och se sig om. Stadshotellet fick också tre år i rad 2009, 2010 och 2011 topp poäng i hotellkedjans kvalitétskontroll så man kan vara säker på att få ett av Västerviks bästa boende.

Hotellet har fem olika rumskategorier att välja mellan det finns vanliga enkelrum och dubbelrum, bekväma och rymliga rum för en till två personer med en stor platt-tv och många kanaler, dusch eller badkar i badrummen , roomservice, hårtork, telefon och skrivbord. Business och Best business rum, dessa stora, ljusa rum har en lite mer professionell business touch, här har man lagt ner lite mer tid på exklusivitet och inredning. En stor 32 tums platt-tv, wi-fi, roomservice, minibar, safe och vattenkokare om man vill ha kaffe eller te på rummet. Hotellets sviter är både lyxiga och stora. Här finns dubbla sovrum, tv i både vardagsrum och sovrum. Den största sviten är en etage svit och är alldeles nyrenoverad och har även ett eget pentry. I sviterna är det en 42 tums lcd tv i vardagsrummet och en lite mindre i sovrummet, här finns minibar, roomservice, safe, wi-fi, titthål i dörren och skrivbord med telefon.

Här kan man ägna sig åt det man behöver som tillexempel, kick-off med kollegorna, möten eller en större konferens. Hotellets serviceminded personal sköter allting som du behöver hjälp med därför skräddarsyr man sin vistelse i samband med bokningen.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.