Trestjärniga hotell i Västervik

Hotell Västervik
På denna sida har vi listat de trestjärniga hotell som finns i Västervik och strax utanför. Det finns mycket kul att hitta på när man besöker denna vackra kust stad. Kanske vill man lära sig att segla, njuta av den vackra skärgården eller titta på slottsruinen. Dessutom så ligger Astrid Lindgrens Värld bara ca en bilfärd på 50 minuter bort så man kan förgylla barnens dagar också.


Herrgårds Hotell Gyllene Hästen

Prisjämförelse

I en fin och trivsam herrgård från 1900-talets början ligger hotell Gyllene Hästen. Rummen är ljusa och har en klassisk herrgårdsinredning för att passa in såväl i innermiljö som i yttermiljö. Varje rum har ett eget badrum, internet, platt-tv och en arbetsplats. Vill man roa sig med något så finns det flera typer av underhållning här så som, fiske, tennis, biljard, cykling eller promenader i det vackra grönområdet. Hotellet är beläget endast 13 km från Västerviks centrum och man bor även i bra anslutning till Astrid Lindgrens Värld om man reser med barnen.

Centralhotellet

Prisjämförelse

Centralhotellet ligger verkligen i Västerviks centrum och ger varje resande en bra och lättillgänglig vistelse i staden. Det är endast 150 meter till centralstationen så även när man reser med tåg eller buss så tar man sig fram lätt och smidigt till sitt boende. Hotellet är familjeägt och här sätts varje gäst i fokus. Rummen är hemtrevliga och har minibar, wi-fi, tv med både film och sportkanaler som är fria. Är man fikasugen så bjuds det dessutom på fika hela dagen i lobbyn.

Hotel Fängelset

Prisjämförelse

Hotell Fängelset i Västervik är ett lite udda boende men då på ett trevligt och spännande sätt. Här bor man i de gamla cellerna och har antingen delat badrum eller med eget, beroende på rumsalternativ. Här är gamla detaljer bevarade så som de gamla dörrarna och dessutom så kan man vara säker på att man får sova i riktig lugn och ro då fängelsets väggar är mycket tjocka och hållet därför grannens ljud borta. Alla rum är mycket trivsamma och fina med internet och pentry.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.