Hotell Nore

Hotell Nore i Västervik

Hotell Nore
12345 (8 snitt: 3,75 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

&nbsp

Hotell Nore är familjeägt och drivs av trevliga Marie och Roger Jannemo som har många års erfarenhet av hotellbranchen och vet hur man ska ta hand om sina gäster på bästa sätt. Ägare Roger har dessutom växt upp i denna händelserika miljö och sedan arbetat som kock i över 25 år så man kan verkligen räkna med att få sig något gott att äta på hotellet. Detta är ett riktigt trevligt hotell med en varm och inbjudande miljö där man får mycket för varenda spenderad krona. Förutom en trevlig och fin lobby där man kan sitta ner så erbjuder också hotell Nore en fin relaxavdelning med bastu där man kan koppla av och bli riktigt varm under kyliga kvällar.

Bra att veta är att hotellet har parkeringsplatser i parkeringshus som endast kostar 30 kronor per dygn om man vill använda det.

Rummen på hotell Nore är fina och välstadade, alla med en egen unik charm och utseende. Alla rum har ett fräscht och fint badrum med hårtork, spegel och en väl tilltagen dusch. Förutom det så finns det telefon, tv med mycket kanaler, bredband och sköna sängar och sittmöbler.

Är man shoppingsugen så finns det en stor galleria nära hotellet, där finns det också turistinformation, bank, bar, restaurang och affärer att handla i.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.