Gyllene Hästen

Herrgård Gyllene Hästen i Västervik

Herrgård Gyllene Hästen
12345 (10 snitt: 3,40 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

&nbsp

Herrgårdshotell Gyllene Hästen är beläget 1 mil från Västervik och ligger vid Verkebäcksviken. Hotellet har en skön, harmonisk och härlig herrgårdsstil med vackra möbler och fina kakelugnar. Hotellet ligger precis vid havet och har stora, fina omgivningar med grönområden, tennisbana, spel i trädgården och möjligheter till att fiska nere vid bryggan, även fiskeredskap finns att låna. Hela hotellet har wi-fi till alla sina gäster så även om man bor i en lite historisk miljö så kan man vara säker på att man får all modern bekvämlighet.

Denna vackra herrgård har fina rum inredda i klassisk herrgårdsstil. Det finns sju dubbelrum som också kan användas som familjerum om man reser med barnen. Vill man roa sig med inomhusaktivitet så finns det ett biljardrum.

Hotellet är väl utrustat för företagssällskap och har tre konferensrum hotellet gör som de allra flesta hotell som så att de skräddarsyr er konferens eller möte efter ert önskemål så man gör bäst i att diskutera det med hotellets kunniga personal. Till pauskaffet finns det utsökt hembakt fika och till lunch och middag mat gjord på de allra finaste närproducerade råvarorna.

Det är också många som väljer att spendera sin stora dag på herrgård Gyllene Hästen. Här hålls det i stora fester och bröllop. Visst skulle det vara perfekt med en vacker herrgård i bakgrunden till ett stort vitt tält, blå sommarhimmel och en grönskande trädgård. Och i allt detta ett vackert brudpar och deras välklädda gäster som skålar in livets lycka!

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.