Gränsö Hotell

Gränsö slott Hotell i Västervik

Gränsö Slott Hotell
12345 (8 snitt: 4,00 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

&nbsp

I en vacker miljö och blomstrande omgivning ligger härliga Gränsö slott. Här bor man riktigt flott nere vid vattnet och har nära till centrum. Hotellet består av två hotellområden där man antingen kan bo i mysiga bungalows med en hög standard i smålänsk stil med pool och vacker trädgård. Det andra alternativet ligger i en vacker byggnad vid strandens kant och har förtjusande terasser mot havet så att man verkligen kan njuta av den undersköna skärgården. Vilken del av hotellet man än bor på så är man garanterad en mycket hög standard och rum av högsta klass med bekväma möbler och sängar som man sover riktigt gott i.

Det här hotellet har verkligen allt! Varför inte slå sig ner i hotellets bio och se på en bra film en regnig semester eftermiddag eller ta några välbehövliga behandlingar i det fullutrustade spa:et. Hotellet har dessutom en massagejaccuzzi, inomhuspool, två sorters bastu och pooler utomhus.

Vill man spela 18 håls runda golf i grön och vacker miljö så ligger Ekhagens golfbana endast 7 minuter bort med bil. Från centrum är det ett avstånd på 4 kilometer så antingen så kan man ta sig en lång promenad eller en snabb cykeltur. Slottet har en gästhamn där skärgårdsbåten går ut till öarna flera gånger om dagen under säsong så det är enkelt att ta sig en uppfriskande båttur när man känner för det. Hotellet har också en egen strand om man vill bada i havet.

Ja på hotell Gränsö slott kan man vara säker på att få ut mycket av sin vistelse oavsett varför man är där. Vill man arrangera fest eller bröllop så kan man göra det. För de som vill resa hit med företaget så finns det möjlighet att ha konferens för upp till 600 personer.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.