Fyrstjärniga hotell i Västervik

Hotell Västervik
Västervik är verkligen en riktig sommarstad, här bor man vackert på ostkusten nära hav, sol och bad. Här finns mycket spännande historia och trevliga platser och byggnader att besöka. Om man hellre vill bo på hotell än den stora semesteranläggningen Lysingsbadet så har Västervik några riktigt trevliga hotell att välja mellan. Här finner ni de hotell som är fyrstjärniga i Västervik.


Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Prisjämförelse

Här bor man bra i en ny och fräsch miljö. Rummen är fina och moderna med kvalités möbler och en generös arbetsplats. Stadshotellet ligger mitt i staden så man har nära till små trevliga affärer, mysiga caféer och naturligtvis stadens charm och härliga miljö. Här kan man både träna och koppla av riktigt ordentligt. Hotellet har både ett välutrustat gym och en fin relaxhörna med bastu och jacuzzi. Hotellet passar för hela familjen lika väl som den ensamma resenärer eller den upptagna affärsresenären.

Gränsö Slott Hotel & Spa

Prisjämförelse

Gränsö Slott är ett mycket fint hotell i en vacker omgivning där man verkligen kan koppla av i både kropp och själ. Hotellet har ett fullutrustat spa med både avslappnade och upp piggnade behandlingar för hela kroppen. Här kan man bada i poolen, spela golf eller strosa omkring i de fina omgivningarna. Gränsö slott kan ordna med tillställningar så som bröllop, fest, konferens eller andra önskvärda evenemang.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.