Centralhotellet

Centralhotellet i Västervik

Centralhotellet
12345 (13 snitt: 3,85 av 5

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

 
Trevliga Centralhotellet ligger som namnet låter i Västerviks centrum vilket betyder att man har nära till de fina gatorna, goda restaurangerna, mysiga caféerna, det härliga blå havet och de gröna golfbanorna. Hotellet har varit familjeägt sedan 1968 och känns därför lite mer personligt och hemtrevligt. Personalen jobbar alltid för att göra deras gästers vistelse så trivsam och minnesrik som möjligt. Här sätts alltid gästen i fokus och man är garanterad rum av en hög standard och klass.

Rummen är familjära och trivsamma och har sköna, bekväma möbler och sängar som man sover riktigt gott i. Varje rum har ett eget fint badrum med dusch och wc, på rummen finns byxpress, strykjärn, safe, hårfön, minibar, wi-fi och tv med sport och filmkanaler.

Hotellet har några olika paketresor till förmånliga priser.

Busspaket är perfekt för större grupper som vill resa till västervik. Hotellet skräddarsyr då paketet så att det blir exakt så som ni har tänkt er resa. Prisexemplet är på endast 660 kr per person/natt och då ingår frukost, dubbelrum, middag och relaxavdelning. Ett jättebra alternativ och tillfälle att till exempel resa med hela släkten eller alla vänner och respektive.

Bröllopspaketet för alla superförälskade bröllopspar som vill njuta vid den vackra skärgården i Östersjön och förgylla ett av de viktigaste stunderna i livet. Då får man hotellets vackra bröllopssvit med uppdukad, kyld champagne med vackra blommor och smakrik frukt.

Golfpaket för den golfälskande resenären med avkoppling i vacker grön grönska. I priset på golfpaketet som ligger på ett pris från 950 kr per natt och person är greenfee, frukost och del i dubbelrum, alt en tilläggsavgift för enkelrum och tillgång till hotellets relaxavdelning.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.